Lidingö Arena Hotell and B&B

Lidingö Arena Hotell är ett nyrenoverad privatägt hotell på 28 rum.  Ägarna, som driver rörelsen från 1996 är måna att göra din vistelse på hotellet så bekvämt, trevligt och prisvärt som möjligt.  

Följande information försörjer dig med fakta om våra rum, tjänster och villkor och ska hjälpa dig att välja rätt rum med rätt pris.

Vart finns vi: Hotellet ligget på gränsen till centrala Stockholm på vackert Lidingö med vilda skogar, slalombacke, golfklubbar, stränder och kultiverade badplatser.  Lidingö köpcenter mad flera butiker kafé, bar och restaurang ligger 300 meter från hotellet. En av Stockholms mest besökta attraktioner – Milles gården ligget i 5 minuters gångavstånd. 

Komma till oss: Resan med kommunal transport (går 24/7) från City terminalen tar 15 – 25 minuter beroende på väntetid. Bilresa från Norrtull (infart från E-4 till centrala Stockholm) tar 3-4 min. Värtahamnen med alla båtar till Finland Baltikum och Ryssland ligger i närheten.   Avståndet från T-Centralen är 5 km. Avståndet från Arlanda flygplats – 43 km och tar 35-40 min med bil.

Rums kategorier och faciliteter:

Hotellets rum delas på två kategorier: Standard och B&B.

Kategori 1 - Standard hotellrum med badrum, för 1 till 4 pers. med varierad storlek från 9 till 40 kvm. Några rum har pentry med kylskåp. Alla rum i kategorier utrustade med sängar med resårbotten.

 Kategori 2 - B&B Ekonomi hotellrum för 1 till 6 pers. med varierad storlek från 9 till 16 kvm. har privat badrum i korridoren alldeles i närheten till rummet. B&B rum har sängar med resårbotten. En del sängar har trä ridån och skummadrass.

Receptionen är öppen fr. 8 till 12 och från 15 till 23:00.  Gör en förfråga och få en enkel instruktion för att checka in när receptionen är obemannad

Frukost: Vi serverar frukostbuffé mellan 6:30 till 9:00 på vardagar och 8:00 till 10:30 på helg. Vill du komma till frukost tidigare eller senare – fråga  personalen.

Parkering: Du får möjlighet att parkera i Lidingö Arena QuickPark Garage för 40 kr per dygn. Du betalar själv i betalningsterminal som finns i garaget. Fråga personalen om passerings kod i förväg eller vid ankomsten. Det finns också möjlighet att parkera grattis på gatan vid hotellet från 18.00 till 8:00 nästa dag.  Under helg och nattetid kan man parkera gratis på gatan hela dygnet eller på en parkering som ligger på hotellets gård och är tillgänglig via bensinstation ”Circle K” som ligger i samma byggnad.

 TV och internet:Alla rum som ligger på gatusida är utrustade med treglasfönster som tar bort det mesta av bullret. Alla rum är utrustade med platt TV som erbjuder 10 TV kanaler: svt1, svt2,  TV3,  TV,  TV5,  TV6,  Barnkanal, Discovery, TV 9,  TV11. Standardrum har ”Smart TV”, så gästen uppkoppla den på sin Netflix konto eller andra plattformar. WiFi är tillgänglig överallt på hotellet.

Kommunal transport: Du får köpa enkla resebiljetter för kommunal transport i receptionen.  

Mat och dryck: Gester har tillgång till ett gemensamt kök för enkelt matlagning och en matplats. Du har möjlighet att köpa läsk, kaffe och te samt lätt tilltugg i lobby. Vi bjuder på kaffe och kakor och te efter 17:00

 Gym och fritidsaktiviteter: Du har tillgång till ”Nordic Wellness” gym som ligger i huset. Du får 5 dagars i rad under ett år fri entré till gymmet.  Stannar du hos os ofta eller över 5 daggar – bjuder vi på träningskort. I området finns öppna kultiverade badplatser, öppet pol, simhall med bastu, idrottsanläggningar, cykel och löpningsbanor, naturreservat med skogar och sjöar. 

Bill och cykel: Du får möjlighet att hyra en bil på Hertz (50 meter avstånd) och på CircleK bensinstation (50 meter avstånd). Du får hyra en cykel på City bikes uthyrnings ställe (100 m avstånd). Mer info om cykel uthyrning på www.citybikes.se

 Du är hjärtlig välkommen och vår personal hjälper dig att uppleva och förälska dig i Stockholm och Lidingö på det bästa sättet